Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/09/2020 16:05 - Jumping

Thibault volgt het voorbeeld van Olivier!

Het moet een druk weekend geweest zijn voor vader Ludo Philippaerts afgelopen weekend. Nicola was aan het werk in St. Tropez, Olivier kwam aan de start in Valkenswaard en Thibault reisde af naar Duitsland voor het tweesterrenconcours van Paderborn. Dit leverde bij allen opnieuw de nodige successen op! Zo sprong Thibault gisterennamiddag naar een 3de plaats in de CSI2* GP. Vergezeld van de 9-jarige Aqaba de Leau (Arko III) snelde hij in een barrage waarvoor zich 13 combinaties wisten te plaatsen naar een finishtijd van 37.16 seconden en daarmee volgde hij het voorbeeld van zijn broer Olivier eerder op de dag in Valkenswaard. Die werd met Le Blue Diamond Van ’t Ruytershof (Plot Blue) 3de in de CSI2* GP.

 

De overwinning in Padenborn bleef in eigen land dankzij Philipp Schulze Topphoff. Die rekende op de 10-jarige Concordess NRW (Congress) en kruiste de meet in 36.58 seconden. Zijn landgenoot Philip Rüping volgde op de 2de plaats met de 9-jarige Casallco (Casall). Hij klokte af in 37.01 seconden en wist zo nog nipt Philippaerts voor te blijven.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions