Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/09/2020 07:34 - Jumping

Max Sebrechts wordt nu ook 2de in de YR GP!

Enkele dagen na zijn 5de plaats in de CSI3* GP van Busto Arsizio in Italië heeft Max Sebrechts nu ook weten te scoren in eigen land. Op het jeugdconcours van het Sentower Park in Opglabbeek werd hij gisterenavond namelijk 2de in de Grote Prijs voor de Young Riders. Hij verscheen er opnieuw aan de start met zijn 10-jarige merrie Cristel (Diamant de Semilly) en behoorde bij het groepje van 4 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de  barrage. Daarin bleef hij opnieuw foutloos en zijn tijd van 51.53 seconden leverde hem een dus opnieuw een topklassering op.

 

De overwinning moest hij echter laten aan de Duitser Sönke Fallenberg, die de 12-jarige Vescovino (Valentino 240) onder het zadel had. Fallenberg wist de klok te stoppen op 49.16 seconden en mocht daarmee de hoofdprijs in ontvangst nemen. Tenslotte mocht ook de Duitse Pheline Ahlmann nog mee op het podium plaatsnemen. Ook zij bleef met de 9-jarige Lint (Limbus) foutloos, maar zij deed er dan weer 54.88 seconden over vooraleer de meet te bereiken.

 

Kylian Luyten werd nog 9de met Dadinus PP (For Pleasure) en Thibault Philippaerts 10de met Glassgo du Beaupre (Qody de Saint-Aubert). Beide kregen een springfout in de basisomloop.

 

TAGS   |   MAX SEBRECHTS   |   PHELINE AHLMANN   |   SöNKE FALLENBERG

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions