Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/09/2020 15:37 - Jumping

Niels Bruynseels wint nu ook de CSI5* GP!!

Wat een concours voor Niels Bruynseels op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez! Nadat hij gisterenavond met de 10-jarige merrie Frenchy VDS al de CSI3* GP wist te winnen heeft hij een uurtje geleden ook de CSI5* GP aan zijn palmares toegevoegd. Bruynseels rekende voor dit hoofdnummer opnieuw op zijn 14-jarige topper Gancia de Muze (Malito de Reve), met wie hij in juli ook al de CSI4* GP wist te winnen in St. Tropez. In een 15-koppige barrage klokte het duo vandaag af in 39.70 seconden en daarmee waren ze dus opnieuw te sterk voor de concurrentie.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde zwart-geel-rood en daarvoor zorgen Belgisch Kampioen Jos Verlooy. In het zadel van zijn 12-jarige Igor (Emerald Van ’t Ruytershof) bleef ook hij foutloos, maar met zijn tijd van 40.28 seconden kwam hij ruim een halve seconde tekort voor de overwinning. De Italiaan Alberto Zorzi, de stalruiter van Jan Tops, volgde na onze 2 landgenoten op de 3de plaats. Hij kwam met de 11-jarige Vauban du Trio (Nervoso) over de meet in 40.37 seconden.

 

Nog voor ons land wist ook Gudrun Patteet zich te plaatsen voor de barrage met haar 14-jarige Sea Coast Pebbles Z (Picasso). Zij zette in 39.89 seconden ook de tweede snelste tijd op het scorebord, maar een springfout zorgde ervoor dat ze finaal genoegen moest nemen met plaats 9.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   GUDRUN PATTEET   |   JOS VERLOOY   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions