Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2020 18:59 - Jumping

Van Paesschen strandt naast podium in Oliva!

Constant van Paesschen is een van de landgenoten die deze week is afgereisd naar Spanje voor een nieuwe editie van de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova. In de eerste 1.45m hoge Longines Rankingproef wist hij zich vanmiddag dan ook meteen in de picture te springen. Van Paesschen verscheen aan de start met de 12-jarige ruin Isidoor van de Helle (Canturo) en wist in deze speeclass ook alle balken netjes in de lepels te houden. Hij finishte daarbij in 61.50 seconden en strandde daarmee net naast een plaatsje op het podium.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Engelse amazone Louise Saywell, die de 9-jarige Bacardi had gezadeld. Hij snelde naar de meet in 59.76 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. De andere podiumplaatsen gingen naar Duitsland met op de 2de plaats Richard Vogel, afgelopen zondag nog winnaar van de CSI3* GP van Lier. Vogel zat nu in het zadel van de 8-jarige Morton V’T Merelsnest (Nabab de Rêve) en stuurde het fokproduct van de familie Van Bunder naar de meet in 59.83 seconden. David Will wist hier de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij rekende op de 11-jarige Primus Vom Neumuehler Hof (Perigueux) en stopte de klok op 60.89 seconden.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAVID WILL   |   LOUISE SAYWELL   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions