Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2020 19:18 - Jumping

Rik Hemeryck wint hoofdrubriek in Bonheiden!

In eigen land wordt er deze week naast het Sentower Park in Opglabbeek ook opnieuw internationaal gesprongen bij de familie Van Belle in Bonheiden. Na de rubrieken voor de jonge paarden was het daar vanmiddag tijd voor de openingsrubriek van de CSI2* competitie, waarbij de hindernissen meteen op een hoogte van 1.40m stonden. Het was onze landgenoot Rik Hemeryck die meteen voor een Belgische overwinning wist te zorgen. Hemeryck, die ruim 2 weken geleden nog het podium wist te halen in de CSI2* GP van Jardy, zadelde de 11-jarige merrie Deesse de La Sure (Quickfire de Ferann) en wist de concurrentie op afstand te houden met een finishtijd van 56.48 seconden.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde Thibeau Spits, die afgelopen zondag met 2 foutloze rondes de Belgische Young Riders nog aan goud wist te helpen tijdens de finale van de Nations Cup. Spits was vergezeld van de 12-jarie merrie Isolde Vd Heffinck (Contact van de Heffinck) en wist de meet te kruisten in 56.75 seconden. De Nederlander Hylke de Jong vergezeld onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 8-jarige Headline (VDL Zirocco Blue) de klok stil op 56.85 seconden.

 

Christophe Vanderhasselt werd nog 5de met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof), Fabrice Galdini 9de met Jealousy (Lord Z), Ann Carton-Grootjans 10de met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), Chloé Ockerman 12de met Collezione Cesaro Delano (Diamant de Semilly), Thomas de Wit 14de met Looping (Nabab de Rêve), Fabrice Galdini 17de met Just Luck (Cardento VDL), Ines van den Bosch 19de met Vedette (Guidam’s Willow The Second), Virginie Thonon 21ste met Dayton Sitte (Ogano Sitte), Bart Anthonissen 22ste met Mister Grey Castanoo (VDL Zirocco Blue), Marinus Den Doelder 24ste met Sanvaja (Sanvaro) en Jan van Dyck 25ste met Jagante (Toulon).

 

TAGS   |   CHRISTOPHE VANDERHASSELT   |   HYLKE DE JONG   |   RIK HEMERYCK   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions