Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/02/2020 20:13 - Jumping

Manuel Fernandez Saro klopt trio Belgen

Op de internationale jumping van Bonheiden heeft de Spanjaard Manuel Fernandez Saro vanmiddag de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam weten te schrijven. Saro, die met zijn stal gevestigd is in Nederland, zadelde de 14-jarige ruin Santiago de Blondel (Calvaro F.C.) en wist de zege veilig te stellen nadat hij in deze speedclass een finishtijd van 61.49 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Daarmee wist hij een trio Belgen van de overwinning te houden met op de 2de plaats gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas. Die rekende voor deze hoofdrubriek op de 9-jarige La Luna Hidalgo J&F (Cabrio van de Heffinck), maar kwam met zijn tijd van 61.92 een kleine halve seconde tekort voor een nieuwe Belgische overwinning. Christophe Vanderhasselt was de andere Belg die hier het podium wist te halen. Hij stuurde de 12-jarige merrie Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof) naar de meet in 62.36 seconden wat hem de 3de plaats opleverde. De 4de plaats was voor amazone Ann Carton-Grootjans met haar 10-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker). Zij wist de klok te stoppen in 62.50 seconden en was zo de derde landgenoot in het rijtje.

 

Thibeau Spits werd nog 7de met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), Christophe Leutenez 9de met Cruz Van Kerselare Z (Chellano Z), Gilles Dunon 10de met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon) en Maxime Harmegnies 17de met Easy Boy (Tangelo van de Zuuthoeve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions