Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
10/08/2020 20:30 - Jumping

Jérôme Guery wint overtuigend in St. Tropez!

De openingsdag van de Hubside Jumping in St. Tropez heeft dan toch weer een Belgische overwinning opgeleverd! Na de 1.45m hoofdrubriek stond er vanavond voor de ruiters en amazones van de CSI4* competitie nog een 1.40m rubriek op het programma en daarin was het Jérôme Guery die de beste was met zijn 9-jarige merrie Fais Toi Belle du Seigneur (Fmer du Seigneur). Guery, die de afgelopen weken al meerdere rubrieken wist te winnen op Franse boden, snelde in de 2de fase naar de meet in 31.24 seconden en daarmee was hij ruim 3 volle seconden sneller dan de concurrentie.

 

De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Benoit Cernin met de 12-jarige Unesco du Rouet (Allegreto). Zij klokten af in 34.28 seconden en moesten zo duidelijk hun meerdere erkennen in onze landgenoot. Voor Henrik Von Eckermann was er net als in de openingsrubriek opnieuw een 3de plaats. Ditmaal zadelde hij de 10-jarige Fancy ME (Forsyth) die hij naar de meet stuurde in 34.50 seconden.

 

Verder was ook Olivier Philippaerts een van de prijswinnaars met de 9-jarige Zayado (Cayado). Zij werden na ook een foutloze barrage 16de.

 

TAGS   |   BENOIT CERNIN   |   HENRIK VON ECKERMANN   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions