Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2020 21:11 - Jumping

Andres Vereecke leidt Belgisch podium!

Andres Vereecke heeft er een topdag opzitten in het Sentower Park in Opglabbeek. Nadat hij vanmorgen de dag al startte met winst in de 1.40m ochtendrubriek schreef hij vanmiddag ook nog de 1.45m hoofdrubriek op zijn naam! Vereecke finishte in deze speedclass met de 10-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), die we normaal ook aan het werk zien met zijn vader Koen, in 64.05 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Belgisch podium.

 

De 2de plaats was voor Axel Vandoorne, die zich gisteren ook al wisten te klasseren in de Longines Rankingproef. Hij rekende vandaag op de 11-jarige Jacarta (Larino) die hij naar de meet wist te brengen in 65.42 seconden. Nico Baerts was de 3de Belg die zich naar een plaatsje op het podium wist te springen. Hij kruiste met de 8-jarige Mowgli du Sasiana (Emerald Van ’t Ruytershof) af in 68.12 seconden.

 

Verder werd Anthony Wellens nog 6de met Domenco en Jens Vandenberk 9de met Callas Ah Z (Contact Van De Heffinck).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   AXEL VANDOORNE   |   NICO BAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions