Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/10/2020 21:33 - Jumping

Olivier Philippaerts springt op het podium!

Net als vorige week wordt er ook deze week opnieuw gesprongen op de Hubside Jumping van Grimaud aan de Golf van St. Tropez. Zo sprong Olivier Philippaerts er vanmiddag naar een podiumplaats in de 1.50m hoofdrubriek, een rubriek die tevens meetelde voor de Longines Ranking. Philippaerts zadelde opnieuw de 9-jarige hengst Le Blue Diamond V’T Ruytershof (Plot Blue), waarmee hij vorige week ook al een keer 8ste was, en samen waren ze een van de 10 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin wisten ze opnieuw de 0 op het scorebord te houden en hun tijd van 41.73 seconden leverde hen een mooie 3de plaats op.

 

De overwinning was weggelegd voor de Nederlander Maikel van der Vleuten en zijn 12-jarige schimmelmerrie Dana Blue, de dochter van Mr. Blue met wie hij in juni al 2 weken na mekaar de CSI4* GP wist te winnen in St. Tropez. Vanmiddag snelde hij naar de meet in 38.57 seconden waarna hij dus opnieuw bovenaan het podium mocht plaatsnemen.

 

De 2de plaats was voor de Brit Scott Brash, de winnaar van de CSI4* GP van vorige week. Brash rekende vandaag op de 11-jarige Hello Mr President (Comme d’Api V/D Hacienda Z) die hij naar de meet loodste in 39.15 seconden.

 

Naast Olivier Philippaerts was ook Belgisch Kampioen Jos Verlooy een van de barragisten. Hij zette met de 11-jarige Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite) in 38.99 seconden de tweede tijd op het scorebord, maar een springfout onderweg zorgde ervoor dat ze uiteindelijk pas 5de werden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions