Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/10/2020 22:18 - Jumping

Karel Cox grijpt naast zege in Oliva Nova!

Nadat het de voorbije dagen vooral Constant van Paesschen was die de prijzen wist te halen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova was het vandaag de beurt aan Karel Cox om zich in de picture te springen. In de 1.45m hoge Longines Rankingproef verscheen de gewezen Belgische Kampioen in de ring met de 9-jarige Curiano Van Maarle Z (Canabis Z) en wist hij zich samen met nog 21 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin snelden ze foutloos naar de meet in 35.12 seconden wat hen een mooie 2de plaats opleverde.

 

De winst moest hij echter laten aan de Duitser Richard Vogel, die de afgelopen weken al tal van overwinningen wist binnen te halen. Vandaag rekende hij in ieder geval op de 14-jarige Lesson Peak (Lord Z) en wist hij de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 34.20 seconden. De Fransman Harold Boisset nam plaats 3 voor zijn rekening. Hij zadelde de 13-jarige T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) en wist de klok te stoppen op 35.27 seconden.

 

TAGS   |   HAROLD BOISSET   |   KAREL COX   |   RICHARD VOGEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions