Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/10/2020 16:53 - Jumping

Patteet en Clemens in top 10 van CSI4* GP!

2 weken internationale jumping onder de Franse zon van St. Tropez werd vanmiddag afgesloten met het hoogtepunt van het weekend: de CSI4* GP! 46 combinaties verschenen er in de ring van deze 1.55m hoge hoofdrubriek en 8 van hen wisten zich na een foutloze basisronde de plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenote Gudrun Patteet met haar 14-jarige Sea Coast Pebbles Z (Picasso). Het duo kreeg in de barrage een springfout aangerekend en werd uiteindelijk 8ste.

 

De overwinning was weggelegd voor de Duitser Daniel Deusser, de stalruiter van Stephan Conter. Deusser rekende voor deze GP op de 12-jarige hengst Scuderia 1918 Tobago Z (Tangelo Van De Zuuthoeve) en snelde naar de meet in 38.30 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Fransman Kevin Staut. In het zadel van de 11-jarige Viking d’La Rousserie (Quaprice Bois Margot) klokte hij foutloos af in 39.06 seconden en zo hield hij de overwinning in eigen land. De Nederlander Harrie Smolders was goed voor de 3de plaats. Hij was vergezeld van de 12-jarige Dolinn (Cardento VDL), die hij aan de meet wist te brengen in 39.17 seconden.

 

Verder wist ook vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens alle balken in de lepels te houden met zijn 12-jarige Icarus (Querlybet Hero). Hij liep echter ook tegen 1 strafpuntje voor tijd aan en strandde zo op de 9de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions