Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/10/2020 15:12 - Jumping

Ook Jeroen Appelen scoort top 5-klassering!

Na de 5de plaats van Christophe Vanderhasselt gisteren heeft ook Jeroen Appelen vanmorgen een top 5-klassering weten te behalen op het internationale concours van St. Lô in Frankrijk! In de 1.40m hoge ochtendrubriek van de CSI4* competitie verscheen Appelen vanmorgen aan de start met 8-jarige merrie Sina (Spiderman) en wist hij beslag te leggen op de 5de plaats nadat hij de klok had weten te stoppen op 58.46 seconden.

 

Winst was er voor de Zweedse ruiter Alexander Zetterman! In het zadel van de 9-jarige merrie Miss Svea (Callahan VDL) snelde hij in deze speedclass naar de meet in 57.34 seconden en daarmee wist hij nipt de Fransman Alexendre Fontanelle achter zich te houden. Die kwam met de 8-jarige Hamlet Cooper (Casall) over de meet in 57.35 seconden en slaagde er dus net niet in om de overwinning in eigen land te houden. Zij landgenoot Thomas Lambert was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij rekende op de 8-jarige Gazelle Du Pachis (Ensor van de Heffinck) die hij naar de meet wist te brengen in 58.01 seconden.

 

Voor Wilm Vermeir was er iets verderop in het klassement nog een 10de plaats met King Kong D’Avifauna (Beaulieu’s Think Big).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions