Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2020 17:24 - Jumping

Koen Vereecke springt op het podium in Oliva

Naast de CES Valencia Tour wordt er deze week op Spaanse bodem ook opnieuw gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova. Daar stond vanmiddag iets na de klok van 12.00u de eerste 1.45m hoge Longines Rankinproef van het weekend op het programma en daarin wist onze landgenoot Koen Vereecke zich naar een plaatsje op het podium te springen. Vereecke, die zelf enkele weken buiten strijd was met een rugblessure, zadelde de 10-jarige ruin Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly) en wist beslag te leggen op de 3de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 68.34 seconden.

 

Het was opnieuw de Fransman Julien Epaillard die hier met de overwinning ging lopen. Epaillard zat opnieuw in het zadel van zijn 12-jarige ruin Usual Suspect d’Auge (Jarnac) en wist alles en iedereen achter zich te houden met een finishtijd van 66.44 seconden. Verder wist ook de Duitser David Will de prestatie van Vereecke nog te overtreffen. Hij rekende op de 15-jarige Stakkato Rouge (Stakkato) en werd 2de nadat hij er 68.09 seconden voor nodig had om zijn parcours tot een goed einde te brengen.

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   JULIEN EPAILLARD   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions