Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2020 18:51 - Jumping

Goffinet klopt Vermeir in het Sentower Park!

Gisteren was het nog tot tweemaal toe net niet, maar vandaag kregen we dan toch een Belgische overwinning in de CSI3* competitie van het Sentower Park in Opglabbeek! In de 1.40m rubriek was het vanmiddag namelijk Thierry Goffinet die de beste was met zijn 11-jarige vosmerrie Balrika (Baloubet du Rouet). Goffinet snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 32.05 seconden en liet zo de Brabançonne doorheen het Sentower Park galmen!

 

Maar ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Wilm Vermeir met de 11-jarige Joyride S (Toulon). Vermeir, die vorige week nog aan het werk was in St. Lô, snelde naar de finish in 32.32 seconden en kwam zo dus het dichtst in buurt van Goffinet. De Fransman Francois Xavier Boudant vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 10-jarige Alabama Bo Regard (Salto de l’Isle) naar de meet in 32.73 seconden.

 

Verder was er nog een 11de plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze), een 12de plaats voor Jeroen Appelen met Janice (Udarco Van Overis), een 21ste plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze Z (Ponsee V), een 26ste plaats voor Thibault Vermeulen met Jacarta Van ’T Ravennest (Conterno-Grande), een 28ste plaats voor Nicola Philippaerts met Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno) en een 29ste plaats voor Niels Bruynseels met Diornella-D (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions