Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2020 09:09 - Fokkerij

Gemiddeld €20.600 op Horse Auction Belgium!

Het team van Horse Auction Belgium hield afgelopen week een nieuwe editie van hun online veiling. 4 dagen lang kon er online geboden worden op 19 veelbelovende jonge springpaarden, die geselecteerd werden door Michel Spaas, Christophe Gijbels, Kevin Gielen en Lore Penders.

 

Het werd de beste editie tot dusver met een gemiddelde verkoopsprijs van 20.600 euro. Zo vonden 5 paarden hun nieuwe huis in het Verenigd Koninkrijk, 3 in Frankrijk en 2 in Duitsland. Enkele andere paarden verhuizen dan weer naar Polen, Bulgarije, Ierland en Italië en ook de Verenigde Staten en Mexico zien in de loop van de volgende weken 1 paard overvliegen.  

 

“Het harde werk van ons team en het vertrouwen van fokkers en klanten heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! We zijn er trots op dat zoveel nationaliteiten deelnemen aan onze evenementen. Dit is wat ons motiveert om door te gaan met het goede werk en alleen het beste te leveren! We kunnen niet wachten op wat de collecties van HAB in 2021 zullen brengen ... blijf op de hoogte!”

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions