Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/12/2020 11:41 - Mennen

Kandidaten Commissies bekend

In november hebben we een oproep gelanceerd om kandidaten te zoeken voor onze commissies. In totaal stelden 90 enthousiastelingen zich kandidaat, verdeeld over 10 commissies.

 

De verkiezing van deze commissieleden staat gepland op maandag 25 januari 2021. Hoe dit in zijn werk zal gaan, zal afhangen van de geldende coronamaatregelen op dat moment.

 

Alleen onze clubs zijn - als effectieve leden van de vzw Paardensport Vlaanderen - gerechtigd om de leden van die commissies te verkiezen. Maar...  heb je als lid een favoriet van wie je denkt dat die jou het best kan vertegenwoordigen? Overtuig clubs ervan om zeker ook op jouw favoriet te stemmen!

 

Via 'Verkiezingen commissies - Kandidaturen' kan je alvast een kijkje nemen wie zich allemaal kandidaat heeft gesteld en voor welke commissie. Je kan daarbij ook de motivatie van de kandidaten raadplegen.

Hoe de verkiezing er in de praktijk uitziet, zal nog volledig uit de doeken worden gedaan. Ben je echter alvast nieuwsgierig, kan je een kijkje nemen in ons huishoudelijk reglement. Je vindt de bepalingen van de verkiezingen in het uittreksel bij 'Verkiezingen commissies - Meer informatie'.

 

We hopen dat onze clubs hun stem zullen laten gelden in de samenstelling van de commissies, die een belangrijke rol spelen in onze werking en wensen alle kandidaten heel veel succes!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions