Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/01/2021 07:04 - Jumping

Jens Thys beste Belg in de CSI2* GP van Lier

In het Azelhof in Lier werd 4 dagen internationale sport gisterenavond traditioneel afgesloten met de CSI2* GP. 9 combinaties wisten daarin de basisomloop tot een goed einde te brengen en zich te plaatsen voor de barrage. Een van die 9 was onze landgenoot Jens Thys met de 11-jaige Kaiser ‘T’ ‘FVD’ (Nabab de Rêve). Thys bleef in de barrage opnieuw foutloos en wist beslag te leggen op de 6de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 39.60 seconden.

 

Winst ging er naar de Ier Jonathan Gordon, die de 10-jaige Dorotheental’s Classica (Classe) onder het zadel had. Hij snelde in de barrage naar een finishtijd van 36.63 seconden en daarmee wist hij dus alles en iedereen achter zich te houden. De Nederlandse amazone Sanne Thijssen bekroonde haar goed concours met een 2de plaats in deze Grote Prijs. Zij rekende op de 15-jarige Con Quidam RB (Quinar), die ze naar de meet stuurde in een mooie 37.45 seconden. De 3de plaats was voor de Italiaan Antonio Alfonso. Die kwam over de finishlijn in 38.32 seconden en rekende daarvoor op de 10-jarige Chamie (Connor 48).

 

Voor Guido Hornesch was er nog een 12de plaats met zijn merrie Kyra (Thunder van de Zuuthoeve). Hij liep in de basisomloop tegen 1 strafpuntje voor tijd aan.

 

TAGS   |   ANTONIO ALFONSO   |   JENS THYS   |   JONATHAN GORDON   |   SANNE THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions