Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2021 15:19 - Jumping

Vandecasteele opnieuw op het GP-podium!

Voor de tweede week op rij heeft de jonge Bart Jay Junior Vandecasteele een podiumplaats weten te bemachtigen in de CSI2* GP van de CES Valencia Tour! Nadat hij vorige week zondag al 2de werd met Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel) was er ditmaal een 3de plaats met de 9-jarige schimmelmerrie Enterprise Jt Z (Eldorado van de Zeshoek). In een barrage waarvoor zich slechts 8 combinaties wisten te plaatsen hield Vandecasteele het opnieuw foutloos en dit in een tijd van 43.58 seconden.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Fransman Guillaume Batillat. Die rekende voor deze hoofdrubriek op de 15-jarige Baby Love (Lupicor) en wist de concurrentie achter zich te laten met een foutloze rit in 40.91 seconden. Verder wist ook de Zuid-Afrikaanse Alexa Stais de prestatie van Vandecasteele nog te overtreffen. Zij stuurde de 11-jarige Kurly V/D Gorten (Thunder van de Zuuthoeve) foutloos naar de meet in 42.49 seconden.

 

Verder was ook Louise Losfeld een van de prijswinnaars met haar 13-jarige Iowa van het Polderhof (Kashmir Van Schuttershof). Ook zij wist in de basisomloop alle balken in de lepels te houden, maar liep daarbij ook tegen 1 puntje voor tijd aan waardoor ze uiteindelijk 9de werd. Voor Benny Naessens was er dan nog een 16de plaats met Mistral van de Vogelzang (Elvis Ter Putte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions