Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2021 20:19 - Jumping

Patteet wint opnieuw de Sunshine Tour GP!

Een week na de overwinning van Jérôme Guery in de CSI3* GP van Vejer de la Frontera kreeg vanmiddag ook de CSI4* GP een Belgische winnaar! Al moeten we in dit geval zeggen winnares, want het was opnieuw amazone Gudrun Patteet die het hoofdnummer van de Sunshine Tour op haar naam wist te schrijven. Patteet rekende daarvoor op haar 11-jarige merrie Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof), met wie ze ook vorige week al een rubriek wist te winnen. In een 9-koppige barrage snelde de Oost-Vlaamse amazone naar een finishtijd van 36.06 seconden en zo won ze al voor de 3de keer in een jaar tijd de Grote Prijs in Vejer!

 

Als laatste starter kwam Jérôme nog in de ring met zijn 13-jarige Grupo Prom Diego (Verdi TN). Guery deed nog een ultieme poging om  zijn tweede opeenvolgende GP-overwinning veilig te stellen, maar met zijn tijd van 36.55 seconden moest hij ditmaal genoegen nemen met de 2de plaats. De 3de plaats ging naar de Zweedse ruiter Douglas Lindelöw met de 11-jarige Casquo Blue (Chacco Blue). Zij wisten in de barrage een tijd van 37.39 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder wisten ook Wilm Vermeir en Pieter Clemens zich nog te plaatsen voor de barrage. Vermeir bleef met DM Jacqmotte (Toulon) foutloos en werd 4de terwijl Clemens met Icarus (Querlybet Hero) 8ste werd nadat ze in de barrage een balk uit de lepels zagen vallen.

 

TAGS   |   DOUGLAS LINDELöW   |   GUDRUN PATTEET   |   JEROME GUERY   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions