Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/03/2021 07:00 - Algemeen

Horse auction Belgium: Diamond Edition


Ongeveer 7 jaar geleden kwamen we samen als een team, met de visie om een ​​evenement te creëren waar we onze jarenlange ervaring in de paardensport konden inbrengen, om onze klanten de mogelijkheid te bieden om op één plek sportpaarden van topkwaliteit te vinden. Tegenwoordig is die droom een ​​zeer succesvolle realiteit genaamd Horse Auction Belgium.

Het heeft ons meegenomen op een prachtige reis waarbij we niet alleen geweldige ruiters over de hele wereld hebben ontmoet, met geweldige klanten hebben gewerkt, maar gaandeweg ook hebben geleerd dat we als team altijd onze doelen kunnen bereiken! Ons nieuwste online evenement, onze Diamonds Collection, die plaatsvond van 26 februari tot 1 maart, bracht 28.000 bezoekers uit 150 landen en 6.000 unieke bezoekers naar de site op de laatste dag van de veiling! Ons volgende doel is al vastgesteld! Onze nieuwste collectie biedt wederom een ​​geweldige groep van 2,3 en 4-jarige getalenteerde springpaarden. We hebben een zeer diverse en zeer bijzondere groep paarden die in elk ambitieus paardensportteam passen! Een combinatie van topstambomen, prestatie, bloed en techniek, en laten we niet vergeten: kleuren! Van slechts een paar sneak peeks in deze collectie hebben we veel reacties gekregen over Alvin van de Cumul, een zeer getalenteerde 2018 ruin van Air Jordan Alpha Z x Denver, de perfecte combinatie van kleur en kwaliteit. Vermeldenswaard is ook Splendid van de Nachtegaele: zijn moeder gaf al drie 1.50m-paarden, Editor van de Ark: zijn tweede moeder is de moeder van Clooney (Martin Fuchs), Novel Tarpania: dezelfde moederlijn als Grandorado TN, Atlantus AZ: hij is een halfbroer van Tyson AZ (Olympische kwalificatie met Kenneth Cheng). Over het algemeen is het een collectie gevuld met kwaliteitsbloedlijnen, we hebben ook enkele paarden van Quabri de l'Isle, Emerald, Bisquet Balou, Casallo Z, om er maar een paar te noemen. Let dus goed op en markeer je kalender van 29 maart tot 1 april.
 

www.horseauctionbelgium.com


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions