Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2021 11:30 - Algemeen

Vacature: Dierenarts

Ter versterking van ons team, zijn we op zoek naar een:
       DIERENARTS (M/V)

De uitdaging:
Je bent een gedreven collega die instaat voor de diergeneeskundige begeleiding van de stoeterij. Je hebt een uitgesproken passie voor je vak en reeds enkele jaren ervaring. Je bent verantwoordelijk voor de medische verzoging van de paarden op het bedrijf en hebt daarbij een goede kennis van de algemene eerste lijnsdiergeneeskunde. Je hebt ervaring met alle aspecten van de voortplanting, gaande van kunstmatige reproductie tot geboortebegeleiding en liefst ook met spermawinning (afname, invriezen en kwaliteitsbeoordeling). Daarnaast sta je ook in voor de planning en de logistiek van vaccinatie- en ontwormingsschema’s en communiceer je hierover goed met de verantwoordelijken van de verschillende locaties binnen Knocke Arabians. Daarnaast schrikt ook de bijhorende administratie je niet af.

Jouw profiel:
Je beschikt een diploma master in de diergeneeskunde optie paard. Je kan een aantal jaar relevantie werkervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Je werkt uiteraard graag met paarden; ervaring met Arabische volbloeden is een pluspunt. Je hebt een hands-on mentaliteit en je kan zowel zelfstandig, als in team werken met de juiste zin voor nauwkeurigheid en hygiëne.

Ons aanbod:
Je komt terecht in een prachtig kader met mooie accommodatie in de omgeving van Knokke. In ruil voor jouw inzet kan je rekenen op een correcte verloning op maat van jouw profiel en ervaring.

Interesse:
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar jobs@ghelamco.com.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions