Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2021 18:24 - Jumping

Koen Vereecke zet de kroon op het werk!

Wat een fantastisch concours voor Koen Vereecke in het Limburgse Sentower Park. Nadat hij de voorbije dagen al 5 rubrieken op zijn naam wist te schrijven zette hij vanmiddag de kroon op het werk met winst in de afsluitende CSI2* GP.

 

Na zijn 3 overwinningen met Donna Van De Windeweg Z (Diamant de Semilly) rekende hij voor deze Grand Prix op de 10-jarige hengst Lector Van De Bisschop (Bamako de Muze), een van de oogappels van Joris De Brabander. In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen snelde Vereecke naar de meet in 36.68 seconden en daarmee mocht hij dus opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Op de 2de plaats kregen we met Vincent Lambrecht nog iemand er al een sterk concours had opzitten in Opglabbeek. Hij zat nu in het zadel van de 12-jarige ruin Catwalk Harry (Verdi TN) en doorkruiste de meet in 36.89 seconden. De Duitse amazone Jana Wargers vergezelde onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 9-jarige Chacco’s Lady 2 (Chacco Blue) een tijd van 37.40 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   JANA WARGERS   |   KOEN VEREECKE   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions