Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/06/2021 23:36 - Jumping

Van Paesschen wint nu ook in Bonheiden!

Nadat hij vorige week in het Deense Uggerhalne ook al 2 rubrieken wist te winnen heeft Constant Van Paesschen vanmiddag opnieuw een internationale rubriek op zijn palmares weten te schrijven. Op Jumping Bonheiden was hij vanmiddag namelijk de beste in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van Paesschen zadelde de 8-jarige merrie Diaz du Thot (Ready Boy des Forets ‘Hn’) en met een finishtijd van 65.12 seconden had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats was voor de Colombiaan Dayro Arroyave, nochtans ook een snelle ruiter. Arroyave kruiste met de 10-jarige Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) de meet in 66.20 seconden en daarmee moest hij dus zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De Nederlander Jack Ansems vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 11-jarige merrie Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue) de klok stil op 66.55 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens met Malibue de Wiqui (Nabab de Rêve) en een 9de plaats voor Vincent Lambrecht met Aiace l’Eroie (Toulon).

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAYRO ARROYAVE   |   JACK ANSEMS   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions