Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2021 14:57 - Jumping

Geenen en Alaska Z winnen ook in Basècles!

Limburger Sander Geenen en de voor Zangersheide-gekeurde hengst Alaska Z (Asca Z x Utrillo van de Heffinck) zijn uitstekend begonnen aan hun seizoen in de STX Cyclus. Nadat Geenen en het fokproduct van Nicky Dilliën en Jean Jordens twee weken geleden al de eerste manche voor de 6-jarige paarden in het Woutershof wisten te winnen waren ze afgelopen zondag ook de beste in de manche voor 6-jarige paarden in Basècles. Het duo finishte tijdens het tweede deel op zondag in de 2de fase in een tijd van 26.91 seconden en blijven daarmee dus ook aan de leiding.

 

De andere podiumplaatsen werden beiden ingenomen door Wim Vinckx, die ook in het Woutershof al 2de  werd. Voor de 2de plaats kon hij ditmaal rekenen op de merrie Hadewyn Van ’t Ravennest (Comme Il Faut x Carrico – F: Frederic Coens en Isabel De Rycker) met wie hij de meet wist te bereiken in 27.59 seconden. Met de hengst D-Isci van de Kattevennen Z (Darco x Carthago Z – F: BVBA Spronken) werd hij dan weer 3de na een chronotijd van 27.91 seconden.

 

Jelle Limbourg met Pronto Van ’t Klavertje Vier (Vigo d’Arsouilles x Landon – F: Jo Bosman en Christel Van Duyse) en Virginie Thonon met Parequita V.h. (Jamal vd Heffinck x Cumano – F: Willem Van Hoecke) waren de anderen die de top 5 van het klassement wisten te halen.

 

TAGS   |   SANDER GEENEN   |   WIM VINCKX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions