Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/06/2021 09:14 - Algemeen

Het beste is voor het laatst bewaard!

Het beste is voor het laatst bewaard

 

Het drieluik van de ET-Summer editie komt in de laatste rechte lijn. Na een uitmuntende eerste deel met veulentjes, kwamen vervolgens de jonge paarden aan de beurt. Als laatste komt het 2e deel van de veulentjes aan de beurt. Een schitterende collectie kwam tot stand en we kunnen met genoegen hoogwaardige veulens van toonaangevende topverervers gecombineerd met bewezen internationale moederlijnen aanbieden.

 

Dit maakt het interessant voor fokkers, topsportliefhebbers én hengstenhouders! Intussen worden onze referenties beleefd aanbevolen, dit kon enkel tot stand komen door het opgebouwd wederzijds vertrouwen!

 

Door een zorgvuldige seletie door te voeren en de combinatie van een onderzoek door aanwezig dierenarts W Dierickx, kan ET-Auction een fantastische Summer Editie Deel II presenteren aan de wereld.

 

Na het spenen worden de veulens een laatste maal gecontroleerd door de verantwoordelijke dierenarts voor ze verhuizen naar hun nieuwe thuis. ET-Auction ontdekt graag met u de sterren van morgen.


U kan ons vrijblijvend contacteren voor achtergrond informatie of bijhorende diergeneeskunde attesten.

 

De veiling Summer editie Deel II staat nu online op www.ET-Auction.com De veiling vindt plaats vanaf vrijdag 9 juli en loopt tot maandag 12 juli 20h00.

 

Het zou ons een genoegen zijn jullie verder te kunnen helpen met een frisse kijk op de toekomst!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions