Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2021 22:52 - Jumping

Jerome Schmidt start met overwinning!

Na de regionale Euroregio van vorige week ontvangt het Sentower Park van Opglabbeek deze week opnieuw het internationale springgezelschap. De CSI2* competitie startte daar vanmiddag met een 1.35m rubriek en dat leverde ook meteen een Belgische overwinning. Hiervoor zorgde Jerome Schmidt met de 11-jarige schimmelmerrie Etoille (Corlensky G). Schmidt wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en met een finishtijd van 31.14 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Deen Martin Dinesen Neergaard was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Schmidt. Hij klokte met de 8-jarige Swedisch Dynamite (Sampres) echter af in 33.32 seconden en kwam zo toch ruim een volle seconde tekort om onze landgenoot van de troon te storen. De 3de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Marinus Den Doelder, een van de organisatoren van de BWFA Auction. Den Doelder was vergezeld van de 10-jarige hengst Levi Hc Z (Level Z) deie hij aan de meet wist te brengen in 33.53 seconden.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions