Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2021 23:55 - Jumping

Roy Van Beek sterk van start in Lier!

Na de 1.40m openingsrubriek mochten de ruiters en amazones van de CSI3* competitie zich vanmiddag in het Azelhof van Lier opmaken voor de 1.45m hoofdrubriek. Belgisch Kampioen Juniors Roy Van Beek wist daarin voor een sterke prestatie te zorgen met zijn 12-jarie hengst Chacco Me Biolley (Chacco Blue). Van Beek hield het netjes foutloos en met zijn chronotijd van 66.07 seconden wist hij beslag te leggen op de 2de plaats in het klassement.

 

Daarmee moest hij enkel de Brit Matthew Sampson nog voor zich dulden. Sampson had met de 9-jarige Harley D (Spartacus TN) een tijd van 61.87 seconden op het scorebord weten te brengen en daarmee was hij wel beduidend sneller dan onze landgenoot. De Braziliaan André Reichmann was goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij zadelde de 8-jarige Napoleon Van Den Dael (For Passion D’Ive Z) die hij foutloos naar de meet wist te loodsen in 66.75 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Frédéric Vernaet met Born To Win AP Z (Bentley van de Heffinck), een 9de plaats voor Dirk Demeersman met L’Innocence VH Meulenhof (Diamant de Semilly), een 11de plaats voor Gudrun Patteet met Sea Coast Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), een 13de plaats voor Katja Haep met Chupalina 2 (Clarimo), een 15de plaats voor Jordy Van Massenhove met Verdiamo Z (Verdi TN) en een 16de plaats voor Jens Vandenberk met Suspicion De Rialfo Z (Spartacus TN).

 

TAGS   |   ANDRE REICHMANN   |   MATTHEW SAMPSON   |   ROY VAN BEEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions