Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2021 09:05 - Jumping

Ernstige blessure voor Clooney 51…

Slecht nieuws uit de stallen van de Zwitser Martin Fuchs… Via zijn sociale media liet de regerende Europese Kampioen gisteren namelijk weten dat zijn toppaard Clooney 51 zich ernstig geblesseerd heeft nadat hij in de weide ten val is gekomen.  

 

Clooney blesseerde zich aan zijn rechter schouder en wordt momenteel behandeld in een kliniek in Zürich waar er alles aan gedaan wordt om hem een waardig pensioen te geven. Meer informatie kon Fuchs momenteel niet geven, maar met dit bericht kondigde hij dus wel al het wedstrijdpensioen aan van zijn toppaard.

 

Fuchs en Clooney werden in 2019 in Rotterdam Europees Kampioen en wonnen daarbuiten ook tal van internationale rubrieken. Zo prijken onder andere de CSI5* Grote Prijzen van Zürich, Villach Treffen, Wellington en Genève op hun palmares. Ook wonnen ze tweemaal de Wereldbekerwedstrijd van Lyon en eenmaal die  van Basel.

 

TAGS   |   MARTIN FUCHS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions