Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2021 20:16 - Jumping

Nico Baerts wint de troosting voor 6-jarigen

Na de troosting voor de 5-jarige paarden was het vanmiddag op het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves de beurt aan de 6-jarige paarden om hun troosting af te werken. Hierin kregen we 114 combinaties aan de start en het was uiteindelijk Nico Baerts die tot winnaar wist te kronen met de merrie Pretty Pacelot, een dochter van Lavillion en Cicero Z Van Paemel die gefokt werd door Marc Pacelot. Baerts kruiste in de 2de fase meet in 32.32 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te laten.

 

De 2de plaats was weggelegd voor Valentijn De Bock met Packman de Rêve (Nabab de Rêve x Eldorado van de Zeshoek – F: Vdb Equestrian – J. Van Damme). De Bock deed een uitstekende poging, maar kwam met zijn tijd van 32.37 seconden uiteindelijk 5 honderdsten van een seconde tekort. Marilyn Vorsselmans wist vervolgens de 3de plaats voor haar rekening te nemen. In het zadel van de voor Zangersheide-gekeurde hengst Poirrot (I’m Special de Muze x Vigo d’Arsouilles – F: BVBA Horseworld) kruiste zij de meet in 33.44 seconden.

 

Marie Foulon met Pickup de Rase (Jingo di Dieu D’Arras x Le Tôt de Semilly - F: Bart Bayens-Langsvreugd) en Thomas de Wit met Ecuador Dw Z (El Torreo de Muze x Quasimodo Vd Molendreef – F: DW-Stables) waren de andere combinaties die de top 5 van het klassement wisten te halen.

 

Klik hier voor de uitslag.

 

 

TAGS   |   MARIE FOULON   |   MARILYN VORSSELMANS   |   NICO BAERTS   |   THOMAS DE WIT   |   VALENTIJN DE BOCK

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions