Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2021 15:07 - Jumping

Gilles Thomas opnieuw op het podium!

In De Kraal International in Zandhoven zijn ze vandaag toe aan de slotdag van hun internationaal concours en die startte vanmorgen met de 1.40m hoge finale van de Medium Tour. Daarin was het opnieuw Gilles Thomas die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. In een barrage waarvoor zich 14 combinaties wisten te plaatsen snelde Thomas met de 8-jarige hengst Comdero I Van Beek Z (Comme Il Faut) naar de meet in 38.27 seconden en dit leverde hem ditmaal een 3de plaats op.

 

Het was de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf die hier met de overwinning ging lopen. Bettendorf, die rijdt voor de stal van François Mathy, zat in het zadel van de merrie Babacool en wist een tijd van 36.21 seconden op het scorebord te brengen. De 2de plaats ging naar Ierland en daarvoor zorgde David Simpson met de 11-jarige ruin Foudre F (Namelus R). Hij had er in de barrage 36.48 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Tristan Guisson met Corrychella Van Ter Hulst  Z (Corrado I), een 5de plaats voor Marine Scauflaire met Hortus D’Hoogpoort (Diamant de Semilly), een 6de plaats voor Kris Christiaens met Novastar VD Berghoeve (Emerald Van ’t Ruytershof), een 7de plaats voor Thibeau Spits met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), een 10de plaats voor Vicky van de Poel met Evita B (Mr. Blue), een 12de plaats voor Tim Prouvé met Corrada (Corrado I), een 13de plaats voor Koen Vereecke met QP Castellane (Casall) en een 15de plaats voor Andres Vereecke met In The Mood (Winningmood van de Arenberg).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions