Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/08/2021 22:23 - Jumping

Mathy Jr. net naast het podium in Valence

Terwijl de meeste Belgische springruiters deze week aan de start komen op de Brussels Stephex Masters zijn er ook enkelen afgereisd naar Frankrijk voor het viersterrenconcours van Valence. Zo ook François Mathy Jr., die vanavond voor een mooie prestatie wist te zorgen tijdens de 1.40m hoge avondrubriek. Mathy Jr. zadelde de 10-jarige ruin Hello Diamant (Diamant de Semilly) en wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden. Hij stopte de klok echter in 37.33 seconden en daarmee strandde hij net naast het podium op de 4de plaats.

 

We kregen een integraal Frans podium met op kop Olivier Perreau en de 12-jarige GI Events Dolce Deceuninck (Toulon). Perreau, die vorige week in Valence ook nog enkele rubrieken wist te winnen, kruiste in de 2de fase de meet in 35.56 seconden en daarmee mocht hij opnieuw de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De 2de plaats was voor Benoit Cernin en de 9-jarige Cookie de Vesvre (Dollar Dela Piere). Hij had er in de 2de fase 35.83 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Marie Pellegrin en de 11-jarige Alcazar du Moulon (Mylord Carthago) waren de 3de Franse combinatie op het podium. Zij zette in de 2de fase de klok stil op 37.22 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Rik Hemeryck met Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom).

 

TAGS   |   BENOIT CERNIN   |   FRANçOIS MATHY JR   |   MARIE PELLEGRIN   |   OLIVIER PERREAU

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions