Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2021 20:42 - Jumping

Guery en Conter net naast het podium…

Nadat vanmiddag om 16.00u op de Brussels Stephex Masters de veulens van de Exclusive Breeding Collection werden voorgesteld was het kort daarna tijd voor de 1.45m hoofdrubriek van de CSI3* competitie. Daarin strandden zowel Jérôme Guery met de 13-jarige Tango (Cooper van de Heffinck) als thuisamazone Emilie Conter met de 10-jarige Legolas Ter Wilgen (Emmerton) nipt naast het podium. Guery werd 4de nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 66.99 seconden, terwijl Conter de meet wist te bereiken in 68.60 seconden.

 

Net als gisteren tijdens de 1.40m rubriek ging de winst naar de Zweedse amazone Petronella Andersson, ook een van de stalamazones van de Stephex Stables. Zij zat in het zadel van de 9-jarige Halita O (Eldorado van de Zeshoek) en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 66.03 seconden.

 

Op de 2de plaats kregen we de Amerikaanse amazone Lillie Keenan met de 12-jarige ruin Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), die tot voor enkele maanden nog te zien was onder het zadel van Andres Vereecke. Keenan kwam over de meet in 66.62 seconden en daarmee kwam ze dus ruim een halve seconde tekort voor winst. De 3de plaats bleef opnieuw in eigen huis en daarvoor zorgde haar landgenoot Michael Hughes. Die zadelde de 9-jarige hengst George Z (Kannan) en wist de klok te stoppen op 66.71 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Dirk Demeersman met G’Majo van de Coloo Meerschen (Ugano Sitte), een 8ste plaats voor Zoe Conter met Natan Van ’T Laarhof (Thunder van de Zuuthoeve) en een 10de plaats voor Niels Bruyneels met Diornella-D (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   JEROME GUERY   |   LILLIE KEENAN   |   MICHAEL HUGHES   |   PETRONELLA ANDERSSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions