Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2021 15:02 - Jumping

Holly Smith wint tweede ronde GCL!

Op de Longines Global Champions Tour van het Duitse Hamburg stond de tweede en beslissende ronde van de Global Champions League reeds vanmorgen op het programma. Het individuele klassement werd daar gewonnen door de Britse amazone Holly Smith met de 13-jarige Denver (Albfuehren’s Memphis). Smith, die enkele weken geleden ook nog te zien was op de Olympische Spelen van Tokio, snelde in deze 1.55m hoge GP-kwalificatie naar de meet in 73.50 seconden en daarmee wist ze allen en iedereen achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats zagen we hier de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de 10-jarige Obora’s Chloe (Chacco Blue). Ook Zanotelli wist alle balken netjes in de lepels te houden, maar deed er 75.90 seconden over om zijn parcours tot een goed einde te brengen. Olympisch Kampioen Ben Maher wist hier plaats 3 voor zijn rekening te nemen. Hij had de 10-jarige Ginger-Blue (Plot Blue) gezadeld die hij naar de meet wist te loodsen in 76.34 seconden.

 

Constant van Paesschen met Isidoor van de Helle (Canturo) en Gilles Thomas met Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze) behaalden respectievelijk 4 en 5 strafpunten en vielen dus buiten de prijzen.

 

Teamklassement

 

In het teamklassement ging de overwinning naar de Paris Panthers van Eve Jobs en Nayel Nassar. De Panthers stonden na de eerste ronde op de 3de plaats met 0 strafpunten en eindigden vandaag met een totaal van 5 strafpunten en dit in een totaal van 163.75 seconden.

 

Het zilver ging naar de St. Tropez Pirates van Olivier Robert en Michael Pender. Zij kwamen over de twee rondes op een totaal van 9 strafpunten en dit in een totaal van 160.67 seconden. Het Valkenwaard United van Marcus Ehning en onze landgenoot Gilles Thomas vervolledigden het podium op de 3de plaats. Ook zij kwamen aan een totaal van 9 strafpunten over de twee ronden, maar deden er 161.58 seconden om hun parcoursen vandaag af te leggen.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   HOLLY SMITH   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions