Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/02/2021 21:43 - Jumping

Ook Wilm Vermeir springt in de top 5!

Op het Europees Kampioenschap in het Duitse Riesenbeck waren het vanmorgen de ruiters en amazones van de CSI2* competitie die deze tweede wedstrijddag op gang mochten springen. Zij sprongen een 1.40m hoge kwalificatieproef voor de Grote Prijs van zondag en daarin wist onze landgenoot Wilm Vermeir voor een topklassering te zorgen. Vermeir, die als reservecombinatie voor het Belgische Team mee is afgereisd, zadelde de 12-jarige Joyride S (Toulon) en zijn finishtijd van 59.16 seconden leverde hem net als Ludo Philippaerts gisteren een 5de plaats op.

 

De winst ging naar de Italiaan Antonio Maria Garofalo en de 8-jarige Presley Degli Assi (Presley Boy). Garofalo snelde naar de finish in 57.42 seconden en daarmee had hij een kleine anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats was voor de Israëliër Robin Muhr. Met de eveneens 8-jarige Dalakani Chardonnet (Padock du Plessis*HN) wist ook hij dus foutloos te blijven, maar dan in een tijd van 58.79 seconden. De Duitser Richard Vogel vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Vogel, die gisterenavond ook al de 1.45m rubriek van de CSI3* competitie wist te winnen, was vergezeld van de 15-jarige Spring Dark (Jazz Band Courcelle) en kruiste de meet in 58.81 seconden.

 

TAGS   |   ANTONIO MARIA GAROFALO   |   RICHARD VOGEL   |   ROBIN MUHR   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions