Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/04/2021 15:42 - Jumping

Thibeau Spits wint Longines Rankingproef!

Op het internationale concours van het Azelhof in Lier hebben onze landgenoten vanmiddag de 1.45m hoge Longines Rankingproef volledig naar hun hand weten te zetten. Het podium kleurde er opnieuw volledig Belgisch met op kop Thibeau Spits en zijn 10-jarige schimmelmerrie Classic Touch DH (Casall). Spits en Classic Touch DH, die eind juli nog deel uitmaakten van het Belgische Young Rider team dat goud won op het Europees Kampioenschap in Vilamoura, waren een van de 15 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. In die barrage wisten ze het opnieuw foutloos te houden en met een finishtijd van 34.66 seconden wisten ze de concurrentie achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we met Tristan Guisson nog een medaillewinnaar van het EK in Vilamoura, zij het dan bij de Juniors. Guisson, die individueel zilver wist te behalen, zat in het zadel van zijn 9-jarige merrie Naturelle VH Legitahof Z (Nabab de Rêve) en wist een tijd van 35.65 seconden op het scorebord te brengen. Bunoit Moeskops was de 3de landgenoot die in deze rubriek het podium wist te halen. Hij rekende opnieuw op zijn 11-jarige schimmelruin Kiarado (Diarado), die hij naar de meet wist te loodsen in 37.87 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Gilles Dunon met Fou de Toi VD Keihoeve ( Toulon), een 6de plaats voor Charlotte Philippe met Cacharel De Amoranda Z (Corlensky G), een 10de plaats voor Vincent Lambrecht met Catwalk Harry (Verdi TN).

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   GILLES DUNON   |   THIBEAU SPITS   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions