Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 17:39 - Jumping

Vincent Lambrecht scoort direct podiumplaats

Net als vorige week wordt er ook deze week opnieuw internationaal gesprongen bij de familie van Belle op Jumping Bonheiden. Nadat het vanmorgen de jonge paarden waren die als eerste van start mochten gaan was het kort na de middag ook de beurt aan de ruiters van de CSI2* competitie om aan hun concours te beginnen. Zij mochten direct vol aan de bak, want hun openingsrubriek was een direct een 1.45m hoge Longines Rankingproef.

 

Vincent Lambrecht was in ieder geval direct goed bij de les en hij wist meteen voor een topklassering te zorgen met de 12-jarige merrie Cevrine du Banney Z (Chippendale Z). Een foutloze ronde en een finishtijd van 70.40 seconden leverde hem de 3de plaats op het podium op.

 

Winst was er voor de Ier Richard Howley, die vorige week in Bonheiden ook al voor enkele sterkte prestaties wist te zorgen. Vandaag zat hij in het zadel van de 11-jarige Arlo de Blondel (Tlaloc M) en wist hij de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 64.71 seconden. Verder wist ook de Nederlander Jack Ansemens het nog sneller te doen dan Lambrecht. Hij klokte met de eveneens 11-jarige Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue) af in 67.45 seconden en werd daarmee dus 2de.

 

Iets verderop in het klassement werd Thibeau Spits nog 7de met Ibestra VB (Quality Time), Jens Vandenberk 8ste met Faldiano (Heartbreaker) en Lies Malisart 15de met Danzel Z (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   JACK ANSEMS   |   RICHARD HOWLEY   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions