Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2021 20:29 - Jumping

Podiumplaats voor Abdel Saïd in St. Tropez!

Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez heeft onze ‘nieuwe’ landgenoot Abdel Saïd zich vanmorgen morgen in de prijzen weten te rijden in de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie. Saïd verscheen aan de start met de 10-jarige merrie Cream Couleur Z (Cream On Top) en was een van de 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Net als in de basisomloop wist hij het ook in de barrage foutloos te houden en zijn finishtijd van 36.26 seconden leverde hem de 3de podiumplaats op.

 

De overwinning bleef hier opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Charles Berthol met de 10-jarige ruin Laurens – S (Spartacus TN), die in het verleden nog gereden werd door Celine Schoonbroodt-De Azevedo. Berthol snelde naar de meet in 35.30 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verslaan. De Algerijn Sofian Misraoui volgde hem op de 2de plaats. In het zadel van de 11-jaige Autamtlara (Rock’N Roll Semilly) wist hij de klok te stoppen op 36.02 seconden.

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   CHARLES BERTHOL   |   SOFIAN MISRAOUI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions