Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2021 21:16 - Jumping

Van den Bosch opnieuw in de prijzen in Rome!

Voor de tweede dag op rij heeft onze landgenote Ines van den Bosch zich op de Longines Global Champions Tour van Rome in de prijzen weten te rijden tijdens de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie. Van den Bosch verscheen opnieuw aan de start met haar 11-jarige merrie Vedette (Guidam’s Willow). Ze wist opnieuw alle balken in de lepels te houden en na een finishtijd van 74.42 seconden werd ze net als gisteren 9de.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Zwitserse amazone Janika Sprunger, die enkele maanden geleden haar eerste kindje kreeg met haar Zweedse partner Henrik von Eckermann. Sprunger rekende vandaag op de 9-jarige merrie Carlotta (Cornet Obolensky) en snelde naar een finishtijd van 67.13 seconden.

 

Het zilver ging naar de Spanjaard Julio Arias Cueva, die in het verleden nog reed voor onze landgenoot Gilbert De Roock. Arias Cueva had de eveneens 9-jarige Carlino de Beaufout (Diamant de Semilly) gezadeld met wie hij over de eindmeet wist te komen in 67.18 seconden. De Italiaan Antonio Campanelli vervolledigde het podium hier op de 3de plaats. Hij zette met de 11-jarige Cornet Rouge (Cornet Obolensky) een tijd van 67.69 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions