Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/09/2021 18:57 - Jumping

Belgische Juniors gaan meteen aan de leiding

Op de Nations Cups Finales in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg hebben de Juniors inmiddels hun eerste ronde achter de rug. De Belgische chef d’équipe Rik Deraedt rekent voor deze finale opnieuw op zijn gouden team van tijdens het Europees Kampioenschap in Vilamoura en zij wisten meteen de verwachtingen in de lossen. Na de eerste ronde gaan zij namelijk samen met Spanje aan de leiding in het klassement.

 

Bart Jay Junior Vandecasteele mocht voor ons land te spits afbijten. Vandecasteele rekende niet op zijn EK-paard Mac Jack Courtier, maar wel met de 11-jarige merrie Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel). Vandecasteele wist echter meteen voor een keurige nulronde te zorgen en gaf zo ons land een goed start.

 

Ook de familie Guisson toonde tijdens deze eerste ronde meteen dat ze klaar zijn om er opnieuw een spetterend weekend van te maken. Nadat ze het voorbije weekend nog beiden tweemaal de prijzen wisten te halen op de grasterreinen van Aken wisten zowel Aurela met No Limit vh Legitahof Z (Nabab de Rêve) als Tristan met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve) vandaag opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen.

 

De vierde in het team was dus Anthony Philippaerts met zijn 12-jarige merrie J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme). Philippaerts kende wat pech onderweg en zorgde met 8 strafpunten uiteindelijk voor het Belgische schrapresultaat.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions