Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/09/2021 21:08 - Jumping

Virginie Thonon neemt droomstart in Oliva!

Terwijl er in eigen land al twee internationale concoursen op het programma staan verschijnen er deze week ook heel wat landgenoten aan de start op Spaanse bodem. Naast de finale van de Nations Cup in Barcelona wordt er namelijk ook internationaal gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva. Daar komt onder ander Virginie Thonon aan de start en die kende vandaag meteen een droomstart. Nadat ze eerder op de dag met Spike Vd Withoeve (Sting Vd Withoeve) al 2de werd in de Gold 1.40m rubriek werd ze vanmiddag de eindlaureate in de 1.45m hoge GP-kwalificatie. Ze on daarvoor rekenen op de 14-jarige hengst High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B), die ze naar de eindmeet wist te loodsen in 73.56 seconden.

 

Op de 2de plaats in deze hoofdrubriek kregen we ook een amazone met de Française Marie Hecart. Die zat in het zadel van de 12-jarige Vahinee (Lauterbach) en met een finishtijd van 74.22 seconden wist zij het dichts in de buurt te komen van de tijd van Thonon. De Deen Lars Bak Andersen tenslotte was goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij zette met de 12-jarige La Luna 356 (Ludwig Von Bayern) een tijd van 75.07 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   LARS BAK ANDERSEN   |   MARIE HECART   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions