Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/03/2021 14:10 - Jumping

Ochtendwinst voor Christophe Vanderhasselt!

Nadat de CSI2* GP reeds gisterenavond reeds werd afgewerkt startte de slotdag van Jumping Bonheiden vanmorgen met een 1.35m rubriek in 2 fasen. Daarin kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Christophe Vanderhasselt en de 9-jarige schimmelruin Arthuro de Sarlar Z (Breemeersen Adorado). Vanderhasselt spurtte in de 2de fase naar een finishtijd van 27.10 seconden en daarmee zorgde hij voor de tweede familie-overwinning van het weekend. Vrijdag wist broer Yves namelijk ook al de 1.40m hoofdrubriek op zijn palmares te schrijven.

 

Op de 2de plaats zagen we hier de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa en dit met de 8-jarige Miss-Sarajevo Imperio Egipcio (Diamant de Semilly). Mesquita Musa deed een aardige poging, maar kwam met zijn tijd van 27.20 seconden uiteindelijk 10 honderdsten van een seconde tekort om Vanderhasselt van de troon te stoten. De snelle Nederlandse amazone Kim Emmen wist plaats 3 dan weer voor haar rekening te nemen. Zij zadelde de 10-jarige Diarados Black Diamond (Diarado), waarmee ze gisteren nog wist te winnen, en kruiste de meet in 27.83 seconden.

 

Verder zagen we nog een 6de plaats voor Sacha Beghuin met F Termie R 14 (Calvaro Z), een 7de plaats voor Jeroen Appelen met Guardian (Nabab de Rêve), een 8ste plaats voor Koen Vereecke met Navajo Van ’T Vianahof (Vagabon de la Pomme), een 10de plaats voor Glenn van Riet met Hot And Spicy (Presley Boy), een 13de plaats voor Valentina Hoeben met Caramba Vd Helle (Conrato) en een 14de plaats voor Ines de Vos met Cookie du Bassin (Lando).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions