Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2021 08:49 - Jumping

Patteet en Mathy Jr. in de top 10 van LR!

Terwijl er in eigen land zowel internationaal gesprongen wordt op Jumping Bonheiden als in het Sentower Park van Opglabbeek zijn ook heel wat landgenoten deze week afgereisd naar Frankrijk en dit voor een nieuwe editie van de Hubside Jumping in St. Tropez. Tijdens de 1.45m openingsrubriek van de CSI4* competitie, die tevens meetelde voor de Longines Ranking, gingen onze landgenoten meteen goed van start want 3 van hen wisten zich meteen naar een klassering te rijden.

 

Voor zowel Gudrun Patteet met haar 11-jarige merrie Sea Coast Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) als voor François Mathy Jr. met de 13-jarige hengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte) was er zelfs een top 10-klassering. Beiden wisten in deze speedclass voor een foutloze ronde te zorgen en hun finishtijden van 62.97 seconden en 63.15 seconden leverde hen respectievelijk een 7de en 8ste plaats op. Verder was ook Stephex-amazone Emilie Conter een van de prijswinnaars. Ook hij hield het foutloos met de eveneens 13-jarige Clochard (Kashmir van Schuttershof) en werd met haar prestatie dan weer 12de.

 

Bovenaan het klassement kregen we andermaal de Fransman Julien Epaillard. Die had de 9-jarige hengst Calgary Tame (Old Chap Tame) gezadeld waarmee hij een tijd van 60.46 seconden op het scorebord wist te brengen. De 2de plaats ging naar gewezen Europees Kampioen Martin Fuchs. Die zat in het zadel van de 14-jarige Tam Tam du Valon (Ogrion des Champs) en spurtte naar de eindmeet in 60.66 seconden. De Amerikaan Michael Hughes vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 9-jarige hengst George Z (Kannan) de klok stil op 61.90 seconden.

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   GUDRUN PATTEET   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARTIN FUCHS   |   MICHAEL HUGHES

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions