Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/09/2021 13:04 - Jumping

Frédéric Vernaet is de beste in Opglabbeek!

Onze landgenoot Frédéric Vernaet is aan een goed concours bezig in het Sentower Park van Opglabbeek. Nadat hij donderdag tijdens de openingsdag al de 1.30m rubriek wist te winnen had hij vanmorgen in de 1.35m rubriek opnieuw een overwinning te pakken met zijn 13-jarige vos ruin Beijing Z (Bamako de Muze). Vernaet, die gisteren trouwens ook nog 3de werd tijdens de Longines Rankingproef), kruiste in deze speedclass de meet in 56.05 seconden en daarmee mocht hij dus opnieuw een overwinning op zijn palmares schrijven.

 

Voor Leonie Peeters was er al voor de derde keer dit concours een 2de plaats. Zij zat in het zadel van de 12-jarige merrie Quaresmas de Marschesana (Conte Della Caccia) en met een finishtijd van 58.22 seconden moest ze zich dus opnieuw tevreden stellen met de eerste ereplaats. De 3de plaats ging naar de Rus Egor Shchibri en dit met de 9-jarige ruin Titus Z (Toulon). Ook hij hield het netjes foutloos, maar hij deed er 58.76 seconden over om de meet te bereiken.

 

Verder was ook Aliine Henricot een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een foutloze ronde 6de met Cary de L Oiseliere (Baloubet du Rouet).

 

TAGS   |   EGOR SHCHIBRIK   |   FREDERIC VERNAET   |   LEONIE PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions