Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/10/2021 20:09 - Jumping

Thierry Goffinet wint opnieuw in Vilamoura!

Onze landgenoot Thierry Goffinet blijft het uitstekend doen op de Autumn Tour van het Portugese Vilamoura! In de 1.35m rubriek wist hij vanmorgen al zijn vijfde overwinning binnen te halen. Goffinet verscheen aan de start met de 9-jarige schimmelhengst Greco Sitte (Button Sitte) en was een van de 23 combinaties die in de basissomloop foutloos wisten te houden en zo een ticket voor de barrage wisten te behalen. In die barrage klokte hij af in 37.06 seconden en met die prestatie wist hij dus opnieuw alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Italiaan Roberto Turchetto was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Goffinet. Ook hij wist met de 10-jarige Lovely Girl 25 (Legolas) alle balken in de lepels te houden, maar met zijn tijd van 37.16 seconden kwam hij dus nipt tekort om Goffinet van de troon te stoten. De 3de plaats ging hier naar de Duitser David Will, die de 8-jarige Zaccorado Blue (VDL Zirocco Bue) gezadeld had. Hij stopte de klok op 38.46 seconden en vervolledigde zo dus het podium.

 

Verder was ook Thibaut Bollen een van de prijswinnaars. Hij werd 6de met Jb Ten Dries (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   ROBERTO TURCHETTO   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions