Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/04/2021 22:40 - Jumping

Pascale Lombard scoort podiumplaats in Lier!

De tweede CSI2* rubriek die vanmiddag in het Azelhof van Lier op het programma stond was een 1.40m hoge speedclass. Deze rubriek leverde een podiumplaats op voor onze landgenote Pascale Lombard en dit met de 15-jarige ruin Spartacus (Calvaro). Lombard wist de klok te stoppen op 57.66 seconden en daarmee wist ze beslag te leggen op de 3de plaats in het klassement.

 

De winst ging naar onze Noorderburen dankzij Eric Ten Cate en de 8-jaige ruin Ivoor (Eldorado van de Zeshoek). Ten Cate wist de finish te halen in 55.15 seconden en daarmee had hij ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie. Verder wist ook de Française Liz Humet de prestatie van Lombard nog te overtreffen. Hij nestelde zich op de 2de plaats nadat ze met de 12-jarige Vibrato d'Enocq (Diamant de Semilly) een tijd van 57.48 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Jules Van Roosbroeck met Nanta (Elvis Ter Putte), een 8ste plaats voor Louise Lenaerts met Maybel van het Molenhof (Figaro C), een 9de plaats voor Bart Anthonissen met Nauwsika Van De Pereboom (Thunder Van De Zuuthoeve), een 11de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Mara VD Bisschop (Elvis Ter Putte) en een 12de plaats voor Pieter Van Den Bergh met Chayne Z (Clarissimo Z).

 

TAGS   |   ERIC TEN CATE   |   LIZ HUMET   |   PASCALE LOMBARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions