Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2021 16:52 - Jumping

Top 5-klassering voor Gregory Wathelet!

Naast de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva wordt er in het zuiden van Europa ook nog steeds gesprongen in het Vilamoura Equestrian Centre in Portugal. Daar komt voor ons land nog steeds Gregory Wathelet aan de start en die wist zich daar vanmorgen in de 1.40m rubriek opnieuw in de prijzen te springen met de 10-jarige ruin hengst Ace Of Hearts  (Aliandro B). Wathelet, die ook vorige week al meerdere malen de prijzen wist te halen, klokte in deze speedproef af in 64.20 seconden en dat leverde hem opnieuw een 5de plaats op.

 

Het waren de Britten die deze rubriek wisten te domineren met op kop Douglas Duffin en de 8-jarige hengst Imperium RJ (Dakar VDL). Duffin wist een tijd van 61.05 seconden op het scorebord te brengen en daarmee wist hij alles en iedereen achter zich te houden. Zijn landgenoot Guy Williams volgde hier op de 2de plaats. Hij rekende op de 11-jarige merrie Crispina Z (Corofino 2) en had er 61.40 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen. De 3de plaats in deze rubriek ging naar de Ier Francis Derwin en dit met de 12-jarige Deep Pockets (O.B.O.S. Quality). Ook hij wist alle balken in de lepels te houden, maar deed het in 61.53 seconden toch nog net iets sneller dan Wathelet.

 

TAGS   |   FRANCIS DERWIN   |   DOUGLAS DUFFIN   |   GREGORY WATHELET   |   GUY WILLIAMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions