Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2021 11:12 - Jumping

Van Paesschen en Guery op het podium!

Constant van Paesschen en Jérôme Guery blijven de mooie prestaties opstapelen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat beide heren gisteren al voor mooie prestaties wisten te zorgen begonnen beiden vandaag hun dag met een plaatsje op het podium in de Gold 1.40m rubriek.

 

Constant van Paesschen wist opnieuw voor de beste prestatie te zorgen. Hij rekende opnieuw op zijn 12-jarige voshengst Verdi Treize (Diamant de Semilly) en een foutloze 2de fase in 28.03 seconden leverde hen na hun 3de plaats van gisteren ditmaal een 2de plaats op. Jérôme Guery verscheen dan weer aan de start met de 9-jarige ruin Hannes 197 (Balou du Rouet) en ook hij wist voor een dubbele foutloze ronde te zorgen. Hij kruiste daarbij de meet in 28.30 seconden wat dan weer goed was voor de 3de plaats in het klassement.

 

De overwinning moesten ze echter laten aan de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Die had de 10-jarige hengst Engerupgaards Cezanne (Balou du Rouet) gezadeld en met een finishtijd van 27.30 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

Verderop in het klassement wist ook Emilie Conter zich opnieuw te klasseren. Zij werd na eveneens een foutloze 2de fase 6de met Gucci Musterd (Baloubet du Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions