Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2021 16:14 - Algemeen

Embryo's van wereldniveau de wereld in!

Van 5 tot 8 november ging een bijzondere collectie van 16 embryo's onder de virtuele hamer van StuDutch Auction. Alle embryo's waren reeds geplaatst in draagmoeders en dat in combinatie met 5* GP-genen waren ze fel gegeerd en brachten gemiddeld haast 19.000 Euro op.

Het hoogste bod was met €42.000 voor het embryo van Chacco Blue uit de halfzus van de Olympisch kampioen Explosion W. Na een hevig biedduel was het de Belgische koper die de Duitser aftroefde.

Dezelfde Belgische koper nam het tegen Zweden op voor de embryo van Cumano uit Kamilla ter Muyncken en telde er uiteindelijk €36.000 voor neer en dat was goed voor de tweede hoogste prijs van de avond! Moeder Kamilla is een 1.50m-geklasseerde merrie en dat is met haar nog maar tienjarige leeftijd zeer bijzonder.

De vijf volgende hoogste biedingen waren er voor embryo's van Chacco Blue, en behaalden allemaal een eindbedrag boven de €20.000. Naar Duitsland gaat voor €30.000 de te verwachten zoon/dochter van Lafite de Fer die een dochter is van de 1.60m Sea Coast Ferly.
Voor €26.000 blijft de Chacco Blue uit 1.55m springende Geena van 't Roosakker in Nederland.

Verder kwamen er nog biedingen uit Polen, Rusland, Groot-Brittannië, Canada, Brazilië, Frankrijk, Hongarije, Denemarken,... of kortom de hele wereld!

StuDutch bedankt alle (toekomstige) fokkers voor hun vertrouwen in hun veiling.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions