Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/10/2021 14:51 - Algemeen

Geslaagde eerste editie van "Verona Auction"

Een geslaagde eerste editie van de "Verona Auction" georganiseerd door Fieracavalli en Equinia!

 
Ondanks het feit dat de veiling 2 uur vertraging opliep door vertragingen in de CSI5*-W Longines FEI Jumping World Cup, vond de veiling plaats in een uitstekende sfeer.


Profiterend van de ruimte en faciliteiten van de CSI-W hal, bleven veel toeschouwers bij de veiling na het einde van de kleine Grote Prijs gewonnen door Wilm Vermeir.


 
Met meer dan 250 gasten in de VIP-ruimte, waren het vooral de Italiaanse klanten die de veiling animeerden met een hun aanwezigheid tot laat in de avond!


Internetgebruikers werden waarschijnlijk gestoord door de vertraging van de start van de veiling. Wij verontschuldigen ons bij hen. Ondanks alles kwamen vele bieders uit België, Frankrijk, Egypte, Zweden en zelfs Zwitserland om zo enkele verkopen af te sluiten!


 
Deze eerste editie, voorbereid door Fieracavalli en Equinia, zal herinnerd worden als een zeer gedurfde eerste editie in de uitzonderlijke context van de beurs van Verona en de CSI5*-W Longines FEI Jumping World Cup. Een zeer positieve belofte in afwachting van 2022!
 

 
Volgende veiling: van 13 tot 15 november voor Hippochamp Youngsters online veiling, met een catalogus bestaande uit veelbelovende jonge paarden!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions