Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 15:54 - Jumping

Ochtendwinst voor Paulien Schepers!

De Belgische jeugd blijft het uitstekend doen op het internationale jeugdconcours van het Limburgse Sentower Park! Net als gisterenmorgen startte de dag daar vanmorgen namelijk met een Belgische overwinning! In de 1.30m ochtendrubriek voor de Junioren was het amazone Paulie Schepers die er de beste was met haar 8-jarige schimmelhengst Corriere 3 (Corrado I). Schepers, die gisteren ook al een keer 7de was, wist in deze speedclass netjes de 0 op het scorebord te houden en met een finishtijd van 67.73 seconden zorgde ze dus opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Groot-Brittannië met op de 2de plaats amazone Claudia Moore. Zij was vergezeld van de 9-jarige merrie Hardesther (Kannan) en wist een chronotijd van 69.42 seconden op het scorebord te brengen. En ook op de 3de plaats kregen we hier een amazone met Crista Lockhead Anderson en de 14-jarige ruin Ricky Ricardo (Ricardo Z). Ook zij hield het foutloos en dit in een tijd van 70.94 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions